Відсвяткуємо День матері разом!
06 05 2021

Це свято, коли дорослі готові знову стати дітьми. Любов мами не оцінити жодними коштовностями, але вона варта всіх скарбів.

 

У другу неділю травня родина гуртується, аби висловити безмежну вдячність матерям. Ваші мама і бабуся, ваша сестра, яка вже стала матір’ю, ваша дружина, яка носить дитину біля серця – всі вони героїні цього дня. AURUM готує приємні сюрпризи для кожної з них!

 

Створюємо святковий настрій разом! Стартова смужка – родинні конкурси AURUM. Все дуже просто: ви берете участь в акції до Дня Матері запрошуєте друзів взяти участь, вони запрошують ще більше людей – і радіус поширення щастя росте! А тепер детальніше.

 

Плануємо для вас розіграші у соціальних мережах. Окремо долучайтеся у Facebook та в Instagram, або ж встигніть всюди.

 

Тож, у Facebook вас чекає одночасно і сюрприз, і перша умова конкурсу. Ми створили брендову рамочку для фото, – скористайтеся нею. 

 

Розмістіть у себе на сторінці фото з мамою. Не забудьте про гештеґ – #aurum_moments. Так ми точно не пропустимо вашу активність. 

 

І передайте в цій публікації естафету трьом друзям. Збільшуємо радіус поширення щастя, пам’ятаєте? 

 

Ну і звісно, не забудьте підписатися на сторінку AURUM, якщо ви ще не встигли цього зробити.

 

Щодо Instagram. Розміщуйте фото з мамою у себе на сторінці, використавши гештеґ #aurum_moments. Не забудьте у дописі або у коментарі до нього також відмітити трьох друзів та передати їм естафету. Поділіться  фото і в сторіс, відмітивши AURUM. І бути підписаними на сторінку AURUM – це теж обов’язкова умова!

 

Переможців буде троє! Їх визначить найбільша кількість уподобань під фото. Чиє фото набере більше лайків – той і переможе.

 

У якості призів  – цінні подарунки для цінних моментів  – приємні сюрпризи для мами та дитини. 

 

Пограємо?

 

Слідкуйте за акцією за посиланням   family.aurum.in.ua