Відкриття SPORT CITY у Lavina Mall
21 10 2023

Мережа магазинів SPORT CITY продовжує експансію в Україні. Так, на 21 жовтня заплановано відкриття чергового магазина компанії у столиці.

Новий магазин SPORT CITY буде відкрито в секторі 1046 ТРЦ LAVINA mall розташованого по вул. Берковецька (Новобіличі), 6Д. Відзначимо, що це п`ятий магазин в Києві.

Загальна площа магазину складає 902 кв.м.

Нагадаємо, що мережа SPORT CITY на сьогодні є чи не єдиним оператором в сегменті товарів для спорту, яка активно розвивається навіть в умовах війни. Так, у першому півріччі 2023 року було відкрито шість нових та один відновлений магазин компанії, а загалом з початку повномасштабного вторгнення рф мережа поповнилася вже 11 магазинами.

SPORT CITY входить до ТОП-3 національних мереж спортивних магазинів одягу та взуття.

Станом на вересень 2023 року мережа налічує 33 магазини, в яких представлені понад 20 брендів одягу, взуття та аксесуарів: Adidas, Puma, Nike, Under Armour, Asics, Radder, Columbia, The North Face, Skechers, Evoids, Arena і інші.

Але це ще не все! З нагоди урочистого відкриття SPORT CITY готують для вас спеціальні акції та ексклюзивні знижки.

Не пропустіть святкове відкриття SPORT CITY у ТРЦ LAVINA mall! Приходьте та відкрийте для себе світ спортивної моди та комфорту. Будемо раді бачити вас у новому магазині!