Майстер-клас із надання першої домедичної допомоги дітям

Майстер-клас із надання першої домедичної допомоги дітям
29 09 2022

Майстер-клас із надання першої домедичної допомоги дітям у Lavina та виступ психолога.

У критичній ситуації важливо не лише викликати швидку, а й уміти надати першу домедичну допомогу, поки спеціалісти будуть в дорозі. 

1 жовтня наші друзі MIRUM Clinic проведуть лекцію і розкажуть про те, як надавати першу домедичну допомогу діткам та проведуть практичні заняття. А на додачу психологиня Олена Шершньова розповість про те, як вберегти психологічне здоров'я під час війни. 

У програмі майстер-класу:

◾️ 15:00–16:00: навчальна лекція від лікаря-педіатра

◾️ 16:00–16:30: виступ психотерапевтки Олени Шершньової

◾️ 16:30–17:30: безкоштовна консультація дитячого педіатра, невролога та ортопеда-травматолога. Розіграш сертифікатів від MIRUM Clinic та персональної констультації з  Оленою Шершньовою.

◾️ 15:00–17:00: дитячий майстер-клас по збірці пісочного кулону 

Наш безкоштовний майстер-клас пройде у холі ТРЦ 1 жовтня, поруч із фонтаном, для всіх бажаючих. А серед усіх учасників, хто попередньо зареєструється на майстер-клас, ми розіграємо 30 сертифікатів у парк розваг Galaxy. Головна умова: бути присутнім на майстер-класі.

Реєструйтеся тут: forms.gle/v4AbhxuwmWD4o3Pw6

Також у нашому ТРЦ плануються ще кілька цікавих майстер-класів: про надання допомоги при переломах і кровотечах та надання допомоги при втраті людиною свідомості. 

А якщо тема медичної допомоги зацікавила тебе — запрошуємо також на повний курс домедичної допомоги у MIRUM Сlinic. Лікар-анестезіолог та ортопед-травматолог розкажуть детальніше, як надати допомогу після ДТП, що робити при кровотечах, як користуватися турнікетами і ще багато корисної інформації. Детальніше: https://bit.ly/3BHmfTa

Долучайтеся, адже це важливо і може врятувати комусь життя!