Енергія Єдності ТРЦ Lavina Mall та Фонд НАСТУПУ
01 06 2023

В рамках програми торговельного центру Енергія Єдності ТРЦ Lavina Mall та Фонд НАСТУПУ презентують сумісну благодійну акцію, яка триватиме все літо. 

Діяльність фонду спрямована на забезпечення сучасними технічними засобами передові підрозділи НГУ, що перебувають в найгарячіших точках лінії фронту, посилення військової підготовки, а також забезпечення побутових потреб сімей військовослужбовців та сприяння реабілітації поранених героїв.

Основна мета акції, запропонованої Фондом – це збір коштів на систему MILES, яка є комплектом лазерних випромінювачів та приймачів, що допомагають імітувати реальні бойові зіткнення. Завдяки їй наші гвардійці й покращують рівень своєї тактичної підготовки. 

Обладнання дозволяє максимально наблизити умови до реального бою,  відпрацювати навички та звички, які підвищують боєздатність та зменшують втрати особового складу. Згідно з оцінками інструкторів, завдяки тренуванням з таким обладнанням, при домінуванні непрофесійних військових, втрати при прямих бойових зіткненнях можуть зменшитися на понад 50%. 

 

Сумісна акція фонду НАСТУПУ та Lavina Mall – це вже друга ініціатива в рамках програми торговельного центру Енергія Єдності, яка була презентована 26.02.2023. 

Першим успішним кроком програми стала офіційна передача реанімаційного автомобіля Markus Foundation — благодійному фонду, який працює на потреби 47 Штурмового Полку. Це результат попередньої акції, яку Lavina Mall організовував з нагоди свого шостого Дня народження — тоді вдалося зібрати мільйон гривень. 

Очікувана сума збору для придбання системи MILES теж сягає 1 млн. грн 

 

В програмі планується:

- три концерти українських відомих артистів, протягом таких концертів відвідувачі матимуть можливість переводити кошти на реквізити фонду, використовуючи спеціальні QR коди;

- навчання відвідувачів базовим принципам тактичної медицини;

- ознайомлення з основними потребами підрозділів;

- проведення лекції з психологічної реабілітації для родин військових;

- демонстрація принципів роботи тренувальних систем та багато іншого.

 

Дати проведення:

24.06.23

29.07.23

26.08.23

 

Локація: ТРЦ Lavina Mall, м. Київ